lauantai 30. heinäkuuta 2016

Kyselyn tulokset ja uusi kysely

Terveiset kesälaitumilta! Heinäkuu kääntyy elokuuksi, mutta laulun sanoja mukaillen, "vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä". Ainakin niin toivotaan! Blogin edellinen kysely koski kiinteistömanagerointia, ja lukijoiden kiinnostusta managerin käyttöön. Suomessa yksityissijoittajat oman mutu-analyysini perusteella eivät juurikaan käytä kiinteistömanageria, eikä näitä palveluja tunnu kovin laajasti olevan tarjollakaan. Blogin kyselyn vastaukset tuntuvat tukevan tätä teoriaa:

Oletko kiinnostunut kohtuuhintaisen kiinteistömanagerin käytöstä sijoitusasuntoasioissa?


Kyllä
  6 (27%)
 
Ehkä
  7 (31%)
 
En
  7 (31%)
 
Haluaisin lisätietoa
  2 (9%)
 

Ääniä tähän mennessä: 22 
Kysely päättynyt 

Otanta on aika pieni, mutta kyllä tästä jonkinlaista suuntaa saa. Osalle managerin käyttö voi olla ihan perusteltua; jos oma aika tai osaaminen on vähäistä, tai jos fyysinen etäisyys sijoituskohteeseen on pitkä, saattaa managerointi olla hyvä vaihtoehto.

Uusi kysely koskee asuntosijoittamisesta saatavia tuloja. Osa sijoittajista pyorittää yhtä tai muutamaa sijoitusasuntoa varsinaisen päivätyönsä ohessa, mutta isompia salkkuja pyörittelevät asuntosijoittajat saavat elantonsa pelkästään asuntojen sijoitustuloista. Miten on, hyvät lukijat, joko pystytte elämään mukavasti sijoitustuloilla, vai käyttekö edelleen muissa töissä ansaitsemassa rahaa? Käykäähän vastailemassa, aikaa onn vuoden loppuun asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti